Diploma Legalisaties

Als je gaat werken of studeren in het buitenland dien je vaak je behaalde diploma te legaliseren. Een diploma legalisatie is in sommigen landen voor een werkgever of opleiding nodig om bepaalde inschrijvingen te kunnen voltooien.

Laat je diploma gemakkelijk legaliseren.

Wij zijn op de hoogte van alle procedures en helpen onze klanten dagelijks om verschillende documenten zoals diploma’s, huwelijks- en geboorteaktes  in het buitenland te kunnen gebruiken. Door legalisaties van deze documenten bij verschillende ministeries, consulaten, ambassades en andere instanties te verzorgen ben je verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van het gehele legalisatietraject.

Hoe werkt de Diploma Legalisatie service?

Stuur ons een scan van je diploma en vermeld in welk land je het wilt gebruiken. Na de beoordeling van je stukken kan een van onze collega’s de legalisatieprocedure bevestigen:

DUO

Als je een door het ministerie van OCW erkende opleiding hebt gevolgd kan het diploma gelegaliseerd worden door de Dienst Uitvoering Onderwijs

BuZa

Het ministerie van Buitenlandse Zaken kan vervolgens door met het legaliseren van je diploma

Ambassade

Een legalisatie van de ambassade is de laatste stap van het traject.

 

Je diploma wordt in het bestemmingsland officieel erkend

Sommigen landen vragen je eerst om je diploma beëdigd te laten vertalen. In dit geval zullen we je diploma na vertaling ook moeten laten legaliseren door de Rechtbank. 

Landen waar een diploma legalisatie vaak nodig is

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om je diploma te laten legaliseren?

 

 

 

Vraag een vrijblijvende offerte op om de duur en kosten van je diploma legalisatie te laten berekenen.